• Ekokampaamo Orange

  Ekologisuus

  Ekologisuuden ei tarvitse olla ryppyotsaista. Jokainen vihreämpi vaihtoehto on hyvä valinta, sinulle ja luonnolle.

 • Ekokampaamo Orange

  Puhtaus

  Ekokampaajat käyttävät työssään tuotteita ja raaka-aineita, joiden tuotekehityksestä, valmistuksesta ja käytöstä ei ole haittaa ihmiselle eikä luonnolle.

 • Ekokampaamopalvelut

  Nautinto

  Kaunistavat, rentouttavat ja hoitavat ekokampaamopalvelut.

Tiedoite EU:n Tietosuoja-asetuksesta (GDPR) 24.5.2018

 

Ekokampaamo Pure Orangessa on Tehden Oy:n (Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku) tarjoama ajanvaraus- ja kassajärjestelmä.

Tehden vastaa tietojen suojauksesta ja salongissa tiedot ovat Tehdenin suojauksen lisäksi kaksien salasanojen takana. Pure Orange (Mia Pihlasto) toimii tietojen käsittelijänä. Rekisterissä on asiakkaan nimen lisäksi puhelinnumero, mitä käytetään mm. palveluaikojen varaamiseen ja muuhun yhteydenpitoon. Sähköpostiosoitteita ei tallenneta, ellei asiakas itse niin halua. Ajantasainen tiedoittaminen tai markkinointi tehdään Ekokampaamo Pure Orange-facebook-sivun kautta.

Asiakastietoihin tallennetaan myös asiakkaan mahdolliset herkistymiset ja allergiat, jotta asiakas saa mahdollisimman turvallisen palvelun. Asiakastietoihin tallentuu käyntipäivän lisäksi kasvivärien reseptit (liikesalaisuus), mahdolliset ostetut tuotteet ja palveluista maksetut summat. Asiakas voi halutessaan nähdä kaiken hänestä kerätyn tiedon ottamalla yhteyttä tietojen käsittelijään (Mia Pihlasto / Pure Orange).

Kaikki asiakkaan tiedot voidaan myös poistaa asiakastietorekisteristä, jos asiakas niin haluaa.